Vergoeding

Tarieven

De kosten van een consult bedragen €98,-. Een consult neemt ongeveer 45-50 minuten in beslag. Het aantal behandelingen hangt af van de oorzaak van de klacht. Maak hier een afspraak.

Binnen drie osteopathische consulten moeten uw klachten afnemen. Is dit niet het geval dat zal de behandeling worden beëindigd en wordt er samen met u gekeken naar mogelijke alternatieven.

Terugbetaling door zorgverzekeraars

Peter Winters Osteopathie beschikt over de titel DO, MRO en staat in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). De titel en registratie zijn van belang voor vergoeding door zorgverzekeraars.

Ziektekostenverzekeraars vergoeden vaak een (groot deel van een) osteopatische behandeling vanuit de aanvullende verzekering. De kosten van een behandeling gaan daarom niet af van uw eigen risico. Informeer bij uw verzekeraar hoeveel er van de behandeling vergoed wordt. Klik hier dan ziet u direct hoeveel u terugkrijgt van uw zorgverzekeraar. U heeft geen verwijzing van een huisarts nodig. maar het kan voor vergoeding soms gewenst zijn.

Kwaliteit

Ook zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopatie (NVO). Belangrijk aan het NRO en NVO is dat onze registratie voor u iets zegt over de kwaliteit van onze dienstverlening: een geregistreerde osteopaat moet zich houden aan de reglementen van het beroepsprofiel, de beroepscode en de kwaliteitseisen. Peter Winters staat hiervoor dus onder toezicht van het College voor Osteopathie, de klachtencommissie en tuchtraad. Een geruststellende gedachte voor u.

Osteopathie voor baby's

Huilt uw baby veel? Heeft uw kindje een onregelmatige schedel na een zware bevalling of is het gevallen? Vermoedt u buikklachten of een motorische achterstand?

Lees meer